ScrollFx 10

ScrollFx 9

Sunday, January 14, 2007

Yeşilköy Sahili

Bugün havanın güneşli ve nispeten sıcak olmasından faydalanarak Banu ile beraber Yeşilköy'e gitmeye ve sahilde biraz dolaşıp deniz havası almaya karar verdik. Güneşli fakat oldukça serin bir sahil karşıladı bizi. Bundan şikayetçi olmadık. AMA ....Fotoğrafta görülen bu anıt mı havuz mu ne olduğu belirsiz yapıdan şikayetçiyiz. Uzun yıllardır hem bakımsız hem pislik içerisinde. Belediye görevlileri biraz ilgi gösterseler de Yeşilköy 'e yakışır bir hale getirseler.


3 comments:

uzaklar said...

Bir an Sabah'ta Ahmet Vardar'i okur gibi oldum. Bir tek "gelirsem kulaginizi cekerim" eksikti yazinda! Iyi iyi devam et... Bu arada esin Banu'ya da selamlar, henuz tanisma sansimiz olmadi. Yarin bir haftaligina California'ya gidiyoruz iki arkadas insallah. Los Angeles, San Diego, Las Vegas ve San Francisco'yu gormek istiyoruz zaman olcusunde. Oradan yazarim.

atilla akkülah said...

hocam sizi çok kıskandım işte....biz burada ahmet vardar oyunu oynayalım siz gezin .üfff. bu adalet değil. onu söyleyeyim....
iyi eğlenceler.

seçkine selamlar

Gattina said...

Lol, I understand everything ! I just go arround to meet the other members of 192 countries, I am new and write for Belgium.
I have been in Turkey for the first time in October and made a roundtrip. It was so beautiful ! If you want to see where I were, click on COUNTRIES & CITIES in the sidebar of my main blog.

501 Darts

Phozi Snapshot