ScrollFx 10

ScrollFx 9

Saturday, April 14, 2007

Cumhuriyet Mitingi

Ankara Tandoğan meydanında yapılan bugünkü mitingden umarım hükümet gerekli dersi çıkarır ve başbakanın tekrar düşünmesini sağlayarak Cumhurbaşkanlığına adaylığını koymaz. Miting çok sayıda halkın katılımıya gayet demokratik bir çerçevede gerçekleşmiş ve sorunsuz olarak geçmiştir. Hernekadar Ankara'ya gidemedimse de evime bayrak asarak destek verdim. Ancak şunu belirtmek isterim ki bayrak asarak destek verme konusunda halkımızın yeterli duyarlılığı göstermediğidir.

3 comments:

uzaklar said...

Epeydir haberlesemedik Atilla
Sayfama birsey koyamaz oldum bu sira.
Demokratik tepki guzel fakat toplum olarak farkliliklarimizla birbirimize tahammul gostermemiz lazim. "Tayyip olmasin da..." demek tek basina yeterli degil. Bunun altini doldurmak lazim.
Bana gore Tayyip Kosk'e ciksin istememe ragmen... Secime yakin mazlumu oynarsa o zaman AKP daha guclu olur, Kosk'e de AKP'li baska biri cikar. Degisen ne olur o zaman bir dusun..
Hoscakal

atilla akkülah said...

selam hocam, Tayyip çok yıprandı, aslında kendi kendini yıprattı. bu makama geçmişteki söylemlerine bakarak yakıştıramıyorum.

Anonymous said...

Akkulah: regarding my latest article: there is no crocodile hunting season in Costa Rica as far as I know. If people hunt crocodiles in Costa Rica they do it illegally.

In fact, this so called "hunt" is allowed only because the crocodile is now released unharmed and because it is a tradition over 100-years old.

501 Darts

Phozi Snapshot