ScrollFx 10

ScrollFx 9

Wednesday, February 28, 2007

ABD 'nin " Rice" Güdümlü Oyunu

ABD dışişleri bakanının PKK yı tanımlarken Kürdistan olarak sözetmesine bu ülkede yaşayan bir vatandaş olarak beni üzmüş ve rahatsız etmiştir. Ama daha can sıkan yanı bu ülkeyi yöneten siyasilerin ciddi ve ses getirecek bir tepki verememeleridir. Neden ? Siyaset bu kadar ucuz olmamalı. Artık onurlu davranış gösterme zamanı geldiği gibi geçiyor. Sakın ola ki bu olay " Rice'ın gafı" olarak görülmemeli. Tam tersi bilinçli olarak yapılmıştır. Ülkemiz üzerine büyük oyunlar oynanmakta ve hükümet buna seyirci kalmaktadır. Zaman zaman çeşitli konuşmalarımda belirttiğim gibi Türkiye'nin emin ellerde güvenli geleceği Türk Silahlı Kuvvetlerimize sıkı sıkıya bağlanmakla ve destek vermekle mümkün olduğu kanısındayım.

Monday, February 26, 2007

BOSS Turizm ile Seyehat Edersen....

Hafta sonu anne ve babamı görmek için İzmir'e ablama ziyarete gittim. Otobüs olarak da sevgili yeğenim İsmail Serdar 'ın önerisi ile Boss Turizm 'i seçtim. Kendisi bu konularda "mükemmel" bir deneyime sahiptir...!!! AMA sen misin seçen . Bakın neler geldi başıma:
1. Aracımız Kasımpaşa'dan çıkar çıkmaz bozuldu.
2.İnterneti, sistem bozuk olduğu için kullanamadım.
3.TV açılmadı.
4.Şahit olduğum bir olayda da, söz verilmesine rağmen bayan erkek yanına oturtuldu.
5. Başta servis şoförleri olmak üzere otobüs sürücüleri normalin üzerinde sürüş gerçekleştiriyorlar.

Peki bitti mi ? Tabi ki hayır....Bu sefer de İzmir'den dönerken servis problemi yaşadım. Bir süre servis gelmedi. Doğal olarak geciktim ve salt bu nedenle otobüsün kalkması gecikti. Ve beni telefon ile arayıp nerede olduğumu sordular. Sinirlenip kısaca durumu anlattım. Ayrıca dönüş yolunda aracımızdaki internet gene çalışmıyordu.

BOSS Turizm 'i ilk defa kullandım ve pişman oldum. Bir daha tercih edermiyim ? ÇOK ZOR.

Tuesday, February 13, 2007

Alibeyköy Mezarlığı

Alibeyköy mezarlığının uzaktan görünümü sanırım istisnasız her insanı üzer, üzmelidir de....Bir mezarlık bu kadar taş yığını hissini verebilir. Bir mezarlık yeşilden ancak bu kadar yoksun olabilir. Şu aşamada burada yatanların adına üzülmekten başak bir şey gelmiyor aklıma.

Sunday, February 11, 2007

Mart Ayı Yaklaşıyor....


EVET....Mart ayı geliyor. Ama Yedikule sahillerindeki bu kediler Mart ayına çoktan girmişler. Siyah kırçıllı azgın kedi uzun süren mücadelesinin sonunda "partnerini" kıstırdı ve muradına erdi.

Sunday, February 04, 2007

Beklenmeyen Kaza Nasıl Olur?....Bir örnek

Geçtiğimiz pazartesi sabahı işyeri önünde park halindeki aracıma sitenin üzerinden eternit parçaları düştü ve dikiz aynada hasar, 3-4 yerinde çizikler ve ön camda zedelenme oldu. Bu olayda sorumlu kişiyle görüştüm ve zararı karşılayacağını belirtti. Yarın kaskoya da başvurup araçta gerekli onarımları yaptıracağım. Neyse ki olay anında herhangibir insan yoktu ve zarar görmedi.

501 Darts

Phozi Snapshot