ScrollFx 10

ScrollFx 9

Friday, November 28, 2008

BORSA GURUSU İLE BİR CUMA SOHBETİ

Sevgili Borsa Gurumuzu (Yusuf Bey) en sonunda ikna etmeyi başararak bugün için randevu almayı başardık...))) Bugünün cuma olması da toplantıya tematik ve mistik bir hava da eklemedi değil yani...))) Genel olarak konuşmamız borsa, toplum, kriz ve ekonomi ekseninde gelişti. Sonuç itibariyle ülkeyi kurtaramadık ama en azından krizi şimdilik teğet geçirmeyi başardık...)))


Borsa Gurumuz Yusuf bey ile beraber öğle yemeğinde menümüz ton balığı salatasıydı. Ekmek ise Bakırköy Biberoğlu fırınının nefis kokulu köy ekmeği idi. Gurumuz yemekten fevkalade memnun kaldığını ifade etti...))) Borsanın gün içerisinde artıda seyretmesi de yediklerimizin en azından boğazımıza dizilmesini engelledi...)))


Gurumuz yoğun bir MMS gönderme faaliyetinde...))) Tabii öğle yemeği ifa edilmiş ve salatanın bir kopyası ilgili yerlere gönderiliyor...))) Acaba öğle yemeği menüsü ton balığı salatası olunca bir tüyo haberi olmasın bu ? Bunun yanıtını ısrarlı sorularımıza rağmen alamadık. Buradaki tüyo DARDANEL hissesi için olabilir mi ? Hani öğlen TON balığı yedik ya...))) Yemek sonrası içilen biberiye çayının fotoğrafı teknik bir nedenle ( fotoğraf çekilmesi unutulmuştur...) siteye konulmamıştır...)))

No comments:

501 Darts

Phozi Snapshot